Schrijf in mijn gastenboek
  • JIM BUFFER (15 september 2017): Doe een lening aan op een snelle en gemakkelijke manier om de rekeningen te betalen en de hervatting van de financiering van uw project in de goedkoopste rente van 3% om ons vandaag te contacteren via: trustfunds804@outlook.com. De lening heeft een leningaanbod nodig Ons minimum is 1.000,00 keuze van het lenen van geld, ik ben een gecertificeerde inschrijving en kredietverstrekkers Legit, u kunt ons vandaag contacteren als u geïnteresseerd bent. Om deze lening te krijgen, contacteer mij voor meer informatie over het leningproces zoals de voorwaarden van de leningen en het leningsbedrag aan u zullen worden overgedragen. Ik heb uw urgente reactie nodig als u geïnteresseerd bent.
  • katrien (18 januari 2012): eindelijk is de moeite genomen om is op je website te kijken. je maakt echt wel mooie werken zeker die van 2011. groetjes katrien (lucas)
  • Dominik Lybaert (29 oktober 2010): Bij deze wil ik je van harte feliciteren met het prachtige, symbolistisch werk dat je creëert via je schilderijen en eigenzinnige doch intrigerende beeldjes! Een echte aangename ontdekking. Met vriendelijke groet, Dominik.
  • Hermanus (18 maart 2009): Dag Christine, Na lange tijd weer es jouw website bezocht. Het prachtige vertederende portretje op de beginpagina ligt het dichtst bij wat ik schilder. Hoe surrealistischer het wordt temeer ik er moeite mee heb om er affiniteit mee te hebben. Enfin........da's mijn persoonlijke beleving. Verders..... ben ik benieuwd naar je verdere ontwikkeling. Een collegiale groet van Hermanus